PromilleHockey med mål leveres Køreklar: inkl. 6 par PromilleBriller, 2 pop-up-mål, stave bolde, samt alt nødvendigt tilbehør.

  • Lejepris 1. dag: kr. 2000,- inkl. moms
  • Lejepris pr. ekstra dag: kr. 500,- inkl. moms
  • 20% rabat ved leje mandag-torsdag
  • Kan også lejes med instruktør i 2 timer (se pris nedenfor)

EVENT-promillehockey-light

Størrelse (opstillet udstyr):ca. 50 m2 (f.eks. 10×5 meter)
Størrelse (pakket udstyr)ca. 0,5×0,5 meter + stave
Vægt (udstyr):ca. 20 kg
Plads krav:min. 10×15 meter
Strømkrav:Kræver ikke strøm
Alder:Voksne & Børn
Deltagerantal:Max. 6 på bane ad gangen
Opstilling & Nedtagning:kr. 500,- inkl. moms
Levering & Afhentning:kr. 500,- inkl. moms (indenfor 10 km fra Rødovre)
Levering & Afhentning +10 km. fra Rødovre:Se prisoversigt: HÈR
Leje i 2 timer inkl. instruktør, samt opstilling og nedpakning & kørsel indenfor 10km.kr. 6000,- inkl. moms (fre/lør/søn)
kr. 4800,- inkl. moms (man/tir/ons/tor)
PromilleHockey kan aktivere ca. 20-40 personer i timen

Beskrivelse:
Med SuperEvents PromilleBriller skal I spille Hockey – spillet har fået et helt vanvittigt TWIST, da alle spillere skal bære såkaldte PromilleBriller. Det kan være svært, at ramme hockey-bolden rent, når man har sløret udsyn eller dobbeltsyn – og det er MEGA sjovt at se, når ens holdkammerat eller modstander slår huller i luften med hockey-staven.

Hvis man ikke har prøvet det, kan man være i tvivl om det er muligt, at lave nogen briller, så man føler sig fuld, men når du først har brillerne på, er du ikke i tvivl… Det er muligt!!! Det gode er, at man bliver ÆDRU igen, når man tager brillerne af.

Udlejningssættet er inklusiv briller til 6 spillere i alt, 6 hockey-stave & 2 hockeymål.

 Send forespørgsel om leje af udstyr

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Adresse
Postnummer + By

Start Tid:
Slut tid:
Ønsket udstyr:Opstilling
Underlag

   

   

Type Arrangement
Ca. deltagerantal:
Levering/afhentning:
Evt. besked eller spørgsmål

Levering & Afhentning!

OBS: Bemærk at der skal bookes for et samlet beløb på minimum kr. 2000,- for at SuperLEJ også kan bookes til levering & afhentning af udstyret!

OBS: Vær opmærksom på, at der skal være minimum 1 stærk person til at hjælpe med af- og pålæsning, samt opstilling og nedpakning af udstyret. Kontakt os, hvis I ønsker at betale for ekstra mandskab til at klare dette.

SELVHENTER!
Det er altid muligt selv at afhente og returnere udstyret fra vores faciliteter i Rødovre og i de fleste tilfælde vil afhentning kunne ske dagen inden og returnering dagen efter den dag I skal bruge udstyret. Ved leje af udstyr til en weekend, vil det ofte være muligt at afhente udstyret fredag og returnere mandag og kun betale for 1 dags leje!

Lovgivning og regler!

Skal I opstille hoppeborg eller andet oppusteligt udstyr som en “offentlig forlystelse”, skal der ansøges og indhentes en tilladelse fra det stedlige politi. Kontakt os hvis I er i tvivl om jeres arrangement kræver en tilladelse.

SuperLEJ kan levere de nødvendige dokumenter i form af kontrolrapporter, tilsynsbøger og forsikringsoversigt, samt en vejledning til at ansøge om tilladelse hos politiet.
Prisen for denne service er kr. 250,- uanset antal enheder.

Læs mere i vores FAQ!