Segways leveres køreklar inkl. markerings-kegler, 2 stk. Segways, samt alt nødvendigt tilbehør.

  • Lejepris 1. dag: kr. 5000,- inkl. moms
  • Lejepris pr. ekstra dag: kr. 1250,- inkl. moms
  • Leje med instruktør i 2 timer: kr. 6000,- inkl. moms
  • 20% rabat ved leje mandag-torsdag

segways

Plads krav:Plant & fast underlag
ca. 100-200 m2 til keglebane
Strømkrav:Udstyret kører på batterier
Alder:Voksne & Børn (Se aldersgrænse nedenfor)
Deltagerantal:2 Segways på kørebanen ad gangen
Opstilling & Nedtagning:kr. 500,- inkl. moms
Levering & Afhentning:kr. 500,- inkl. moms  (indenfor 10 km fra Rødovre)
Levering & Afhentning +10 km. fra Rødovre:Se prisoversigt: HÈR
Leje i 2 timer inkl. instruktør, samt opstilling og nedpakning & kørsel indenfor 10km.kr. 6000,- inkl. moms (fre/lør/søn)
kr. 4800,- inkl. moms (man/tir/ons/tor)
Ekstra tid m/instruktør: kr. 1000,-/time.
Aldersgrænse for Segway:
Enhver over 16 år, må føre en Segway efter de samme regler, der gælder for cykler.
Ved kørsel som træning på en lukket bane er der p.t. ingen gældende færdselsregler.
1 bane med 2 Segways kan aktivere ca. 15-20 personer i timen

Beskrivelse:

Segway-event er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. En Segway er et smart, elegant og moderne transportmiddel. En 2-hjulet eldrevet enhed, som lige skal “tæmmes” inden konkurrencen starter. Der køres om kap i hold som en stafet på de el-drevne køretøjer på en forhindrings-bane opbygget af kegler.

Der køres på tid, men hvis man laver “fejl” undervejs får man strafpoint i form af en tidsstraf, som vi kender det fra f.eks. cykling eller ridning.

OBS! Stafetten køres med 1 Segway til rådighed pr. hold (et hold er ca. 4-8 deltagere).

Efter en indledende præsentation og testkørsel, starter konkurrencen – det skal nok blive spændende! Konkurrencen foregår på den måde, at der kører 1 imod 1 fra hvert hold ad gangen. Resten af deltagerne har enten andre opgaver undervejs og/eller hepper på deres holdkammerat.

Alle deltagere kommer til at køre 2-3 gange og hvis der er tid til overs vil I afslutte forløbet med nogen køretekniske øvelser.

Hvem fører, hvem er bagud, hvor mange fejl har modstanderholdet lavet? Hvert sekund tæller og det er bare om at køre til, dog uden at få straftid og naturligvis vigtigst af alt, at have det sjovt og grine sammen – og det lover vi det kommer I til!!

OBS! I må ikke være påvirket af alkohol eller andet, når I skal køre på Segway! Der er påbud om, at bære hjelm & albue/knæbeskyttere af sikkerhedsmæssige årsager.

Der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering hvor holdkammeraterne er vigtige for løbet og hvem der vinder.

OBS!! der skal være minimum 1 voksen til at bære ved levering/afhentning.

OBS! Max deltagervægt = 130kg.

 Send forespørgsel om leje af udstyr

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Adresse
Postnummer + By

Start Tid:
Slut tid:
Ønsket udstyr:Opstilling
Underlag

   

   

Type Arrangement
Ca. deltagerantal:
Levering/afhentning:
Evt. besked eller spørgsmål

Levering & Afhentning!

OBS: Bemærk at der skal bookes for et samlet beløb på minimum kr. 2000,- for at SuperLEJ også kan bookes til levering & afhentning af udstyret!

OBS: Vær opmærksom på, at der skal være minimum 1 stærk person til at hjælpe med af- og pålæsning, samt opstilling og nedpakning af udstyret. Kontakt os, hvis I ønsker at betale for ekstra mandskab til at klare dette.

SELVHENTER!
Det er altid muligt selv at afhente og returnere udstyret fra vores faciliteter i Rødovre og i de fleste tilfælde vil afhentning kunne ske dagen inden og returnering dagen efter den dag I skal bruge udstyret. Ved leje af udstyr til en weekend, vil det ofte være muligt at afhente udstyret fredag og returnere mandag og kun betale for 1 dags leje!

Lovgivning og regler!

Skal I opstille hoppeborg eller andet oppusteligt udstyr som en “offentlig forlystelse”, skal der ansøges og indhentes en tilladelse fra det stedlige politi. Kontakt os hvis I er i tvivl om jeres arrangement kræver en tilladelse.

SuperLEJ kan levere de nødvendige dokumenter i form af kontrolrapporter, tilsynsbøger og forsikringsoversigt, samt en vejledning til at ansøge om tilladelse hos politiet.
Prisen for denne service er kr. 250,- uanset antal enheder.

Læs mere i vores FAQ!