Quizpulte leveres køreklar inkl. 2 stk. QuizPulte, 1 stk. PA-højttaler, Mikrofon og ipad med lydklip, samt en række spørgsmål/svar i forskellige kategorier, så I er klar til QuizShow.

  • Lejepris 1. dag: kr. 5000,- inkl. moms
  • Lejepris pr. ekstra dag: kr. 1250,- inkl. moms
  • 20% rabat ved leje mandag-torsdag
  • Kan også lejes med QuizMaster i 1 time (se pris nedenfor)

quizshow

Plads krav:Et lokale med plads til udstyr & tilskuere
Strømkrav:230 v
Alder:Voksne & Børn
Deltagerantal:op til ca. 200
Opstilling & Nedtagning:kr. 500,- inkl. moms
Levering & Afhentning:kr. 500,- inkl. moms (indenfor 10 km fra Rødovre)
Levering & Afhentning +10 km. fra Rødovre:Se prisoversigt: HÈR
Leje i 1 timer inkl. QuizMaster, samt opstilling og nedpakning & kørsel indenfor 10km.kr. 7500,- plus kr. 50/pp. inkl. moms (fre/lør/søn)
kr. 6000,- plus kr. 40/pp inkl. moms (man/tir/ons/tor)

Beskrivelse:

QuizShow er super sjov underholdning, hvor det gælder om at kunne svare rigtigt på spørgsmål fra forskellige kategorier og samtidig være hurtig på tasterne.

I kan vælge imellem mange sjove kategorier, som f.eks. “Er du klogere end en 10-årig”, “DanmarksQuiz”, “SportsQuiz” eller kategorierne “MusikQuiz”, “AlmenViden-Quiz” & “Film/TV-Quiz”, hvor der også indgår sjove lyd-filer i quizzen.

Quizpultene kan lejes uden instruktør, hvor I selv sørger for en quizmaster eller I kan leje QuizShow med en quizmaster fra SuperLEJ, som sørger for underholdning i særklasse.

Sammen med Quizpultene vil I få udleveret en række spørgsmål (og svar) i forskellige kategorier. Nogen af kategorierne indeholder små lydklip, som kan afspilles via den medfølgende ipad. Der medfølger også en PA-højttaler og en mikrofon til den person, der skal læse spørgsmålene op.

Perfekt til firmafesten, julefrokosten eller anden form for arrangement.

OBS!! der skal være minimum 1 voksen til at bære ved levering/afhentning.

 Send forespørgsel om leje af udstyr

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Adresse
Postnummer + By

Start Tid:
Slut tid:
Ønsket udstyr:Opstilling
Underlag

   

   

Type Arrangement
Ca. deltagerantal:
Levering/afhentning:
Evt. besked eller spørgsmål

Levering & Afhentning!

OBS: Bemærk at der skal bookes for et samlet beløb på minimum kr. 2000,- for at SuperLEJ også kan bookes til levering & afhentning af udstyret!

OBS: Vær opmærksom på, at der skal være minimum 1 stærk person til at hjælpe med af- og pålæsning, samt opstilling og nedpakning af udstyret. Kontakt os, hvis I ønsker at betale for ekstra mandskab til at klare dette.

SELVHENTER!
Det er altid muligt selv at afhente og returnere udstyret fra vores faciliteter i Rødovre og i de fleste tilfælde vil afhentning kunne ske dagen inden og returnering dagen efter den dag I skal bruge udstyret. Ved leje af udstyr til en weekend, vil det ofte være muligt at afhente udstyret fredag og returnere mandag og kun betale for 1 dags leje!

Lovgivning og regler!

Skal I opstille hoppeborg eller andet oppusteligt udstyr som en “offentlig forlystelse”, skal der ansøges og indhentes en tilladelse fra det stedlige politi. Kontakt os hvis I er i tvivl om jeres arrangement kræver en tilladelse.

SuperLEJ kan levere de nødvendige dokumenter i form af kontrolrapporter, tilsynsbøger og forsikringsoversigt, samt en vejledning til at ansøge om tilladelse hos politiet.
Prisen for denne service er kr. 250,- uanset antal enheder.

Læs mere i vores FAQ!