Quizpulte leveres køreklar inkl. 2 stk. QuizPulte, 1 stk. PA-højttaler, Mikrofon og ipad med lydklip, samt en række spørgsmål/svar i forskellige kategorier, så I er klar til QuizShow.

 • Lejepris 1. dag: kr. 5000,- inkl. moms
 • Lejepris pr. ekstra dag: kr. 1250,- inkl. moms
 • 20% rabat ved leje mandag-torsdag
 • Kan også lejes med QuizMaster i 1 time (se pris nedenfor)

quizshow

Plads krav: Et lokale med plads til udstyr & tilskuere
Strømkrav: 230 v
Alder: Voksne & Børn
Deltagerantal: op til ca. 200
Opstilling & Nedtagning: kr. 1200,- inkl. moms
Levering & Afhentning: Fra kr. 600,- Se prisoversigt: HÈR
Leje i 1 time inkl. QuizMaster, samt opstilling og nedpakning. kr. 7500,- plus kr. 50/pp. inkl. moms (fre/lør/søn)
kr. 6000,- plus kr. 40/pp inkl. moms (man/tir/ons/tor)
Levering/afhentning tillægges pris. Se prisoversigt: HÈR

Beskrivelse:

QuizShow er super sjov underholdning, hvor det gælder om at kunne svare rigtigt på spørgsmål fra forskellige kategorier og samtidig være hurtig på tasterne.

I kan vælge imellem mange sjove kategorier, som f.eks. “Er du klogere end en 10-årig”, “DanmarksQuiz”, “SportsQuiz” eller kategorierne “MusikQuiz”, “AlmenViden-Quiz” & “Film/TV-Quiz”, hvor der også indgår sjove lyd-filer i quizzen.

Quizpultene kan lejes uden instruktør, hvor I selv sørger for en quizmaster eller I kan leje QuizShow med en quizmaster fra SuperLEJ, som sørger for underholdning i særklasse.

Sammen med Quizpultene vil I få udleveret en række spørgsmål (og svar) i forskellige kategorier. Nogen af kategorierne indeholder små lydklip, som kan afspilles via den medfølgende ipad. Der medfølger også en PA-højttaler og en mikrofon til den person, der skal læse spørgsmålene op.

Perfekt til firmafesten, julefrokosten eller anden form for arrangement.

OBS!! der skal være minimum 1 voksen til at bære ved levering/afhentning.

5/5 - (1 vote)

 Send forespørgsel om leje af udstyr

  Dit navn*

  Telefon*

  E-mail*

  Evt. Firmanavn

  Adresse

  Postnummer + By

  Start Tid:

  Slut tid:

  Ønsket udstyr:
  Opstilling
  Underlag

     

     

  Type Arrangement

  Ca. deltagerantal:

  Levering/afhentning:

  Evt. besked eller spørgsmål

  Levering & Afhentning!

  OBS: Bemærk at der skal bookes for et samlet lejebeløb på minimum kr. 2500,- for at SuperLEJ også kan bookes til levering & afhentning af udstyret!

  OBS: Vær opmærksom på, at der skal være minimum 1 stærk person til at hjælpe med af- og pålæsning, samt opstilling og nedpakning af udstyret. Kontakt os, hvis I ønsker at betale for ekstra mandskab til at klare dette.

  SELVHENTER!
  Det er altid muligt selv at afhente og returnere udstyret fra vores faciliteter i Rødovre og i de fleste tilfælde vil afhentning kunne ske dagen inden og returnering dagen efter den dag, hvor I skal bruge udstyret. Ved leje af udstyr til en weekend, vil det ofte være muligt at afhente udstyret fredag og returnere mandag og kun betale for 1 dags leje!

  Lovgivning og regler!

  Skal I opstille hoppeborg eller andet oppusteligt udstyr som en “offentlig forlystelse”, skal der ansøges og indhentes en tilladelse fra det stedlige politi. Kontakt os hvis I er i tvivl om jeres arrangement kræver en tilladelse.

  SuperLEJ kan levere de nødvendige dokumenter i form af kontrolrapporter, tilsynsbøger og forsikringsoversigt, samt en vejledning til at ansøge om tilladelse hos politiet.
  Prisen for denne service er kr. 300,- uanset antal enheder.

  Læs mere i vores FAQ!